Rotta-Ramen – miten tuunaat nuudelisi halvalla?

Teksti ja kuvat: Miika Auvinen

Tervetuloa Rotta-Ramenin maailmaan!

Nestori-rotta on sosiaalinen ja yhteiskunnallinen hylkiö. Vaikka elämä potkii, pikanuudelit tuovat siihen mielekyyttä – näin Nestori ylläpitää positiivista asennetta. Nyt rottailun mestari kertoo vinkkejä tilanteeseen, jossa rahat ovat lopussa, mutta ramenia tekisi mieli.

Nestorin huimissa seikkailuissa esitellään kaksi pikanuudelireseptiä. Herkulliset nuudeliannokset syntyvät pikkurahalla ja niillä lähtee isompikin nälkä. Rottailevan hylkiön tie ei ole välttämättä hohdokas, mutta maukas se on!


Miika somessa:

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s