Taimetusaika on käsillä, oletko valmis?

Teksti ja kuvat: Sara Valta

Tässä sarjakuvataiteilija Sara Vallan kuvaus viime kevään taimioperaatiosta. Taimien esikasvatuksen kun voi kätevästi aloittaa keväällä jo paljon ennen kuin kasveja voi oikeasti istuttaa ulos! Jos puolisosi tai muu asuinkumppanisi on puutarhuri, saattaa itsellä alkaa huumori loppua siinä vaiheessa, kun keittiössä on pöydillä enemmän multaa, kuin ruokaa. Tämän sarjakuvataiteilijan henkinen varautuminen kuluvaan kevääseen ja sen taimioperaatioon on jo alkanut, ja kyllä, varhaisimmat siemenet itävät jo keittiön pöydällä. Kuinkas teillä? Missä teidän puutarhanne taimet esikasvatetaan, vai ostatko valmiita taimia?


Sara Valta somessa:

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s