Miehekästä dyykkausta

on

Pikamuoti on halpaa, mutta vielä halvemmaksi tulee kaivaa muiden pois heittämää pikamuotia roskiksista! Tutkimus kertoo, että ihmiset käyttävät vaatteitaan keskimäärin vain 7 kertaa, ennen kuin heittävät ne pois. Ahkera dyykkari siis voi vaatettaa itsensä kokonaan roskiksista.

Teksti ja kuvat: H-P Lehkonen

En ole ostanut vaatteita nyt noin vuoteen. Viimeinen vaateostokseni oli huopahattu, sellaisia kun ei roskiksista yleensä löydy. Tavallisia housuja ja paitoja en ole itse asiassa ostanut useampaan vuoteen. Valitettavasti dyykkari ei kuitenkaan voi aina valita omaa tyyliään, roskisten anti kun seuraa enemmänkin shoppailuriippuvaisen naapurisi tyyliä. Erityisesti tavallisten yksiväristen paitojen löytäminen voi olla hankalaa. Yksiväriset paidat ovat monikäyttöisiä, joten ihmiset käyttävät niitä pidempään, eivätkä heitä niitä pois. Samasta syystä yksiväriset t-paidat ovat olennainen osa omaa tyyliäni. Joskus joudun siis joustamaan, kuten seuraavassa sarjakuvassa.

Monikäyttöisimmät vaatteet eivät päädy roskikseen kuin harvoin, ja silloinkin usein hieman rikkinäisinä. Oma tyylini on yksinkertainen, joten olen opetellut itse korjaamaan vaatteita. Onneksi erikoisempikin vaate toimii silti aina aluspaitana kauluspaidan alla, silloin nimittäin pystyy säästämään kauluspaitansa kainaloita keltaisilta hikiläiskiltä!


H-P Lehkonen somessa:

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s